Bruidstaarten

Dit is misschien wel de mooiste dag van jullie leven. De dag dat jullie “Ja” zeggen tegen elkaar. 

 

Geen stress!! Wij helpen graag

Voordat de bruiloft zal plaatsvinden, moet er veel geregeld worden. Het geeft veel stress en dat maakt je onrustig. Saartjes Taartjes kan de stress voor de taart uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat jullie daar met een gerust hart naar kunnen uitkijken.

Deze dag moet en zal perfect zijn. De taart is één van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft.

Uw bruidstaart in 7 stappen

1. Het eerste contact

Voordat de grote dag is aangebroken, is er minimaal 4 maanden van te voren contact gelegd. Dit is nodig voor de agenda. We zullen dan een proeverij inplannen en de trouwdatum vastleggen.

2. Proeverij

Om de perfecte bruidstaart te kunnen leveren, plannen we als eerste een intake met proeverij in. De proeverij zal ongeveer 1 uur a 1,5 uur duren (kosten €45,- voor 2 personen, ben je met meer, dan kan dat ook in overleg). De kosten voor de proeverij dienen uiterlijk 7 dagen na bestelling te zijn betaald. Van te voren stuur ik een lijst met de smaken die gebruikt kunnen worden voor de taart en daar kan vervolgens een selectie uit gemaakt worden. De selectie bestaat 3 bodems voor de taart, 3 verschillende vullingen en 3 verschillende compote of curd (vers fruit kan ook, geef dat aan op de lijst).
Kunnen jullie deze dag uiteindelijk toch niet? Geen probleem, laat maximaal 4 dagen van te voren weten of je wel of niet kan komen, dan plannen we een nieuwe datum in).
Meer wensen tijdens de bruiloft zoals sweettable, cupcakes, bonbons of andere lekkernijen bekijk dan vast de portfolio.

 

Portfolio

3. Ontwerpen

Tijdens het proeven zullen er aantekeningen gemaakt worden zoals: het thema, de kleuren, het design van de taart, showstukje, aantal mensen, locatie, het huren van plateaus en servies, het kopen van een gepersonaliseerde taartschepper en wanneer de taart aanwezig zou moeten zijn voor het aansnijmoment.
Er zal een snelle schets gemaakt worden van het idee van de taart. Wanneer jullie zelf al een aantal ideetjes hebben bedacht en eventueel foto’s hebben, sta ik er altijd voor open om daar ook een blik op te werpen. Het wil niet zeggen dat ik de taarten precies hetzelfde maak zoals de gegeven foto’s. Dat wil zeggen dat elke Patissier een eigen handschrift heeft, eigen manieren heeft van ontwerpen en het is natuurlijk veel leuker als jullie eigen bruidstaart uniek is.

  • Rijkosten: voor het leveren van de taart zullen rijkosten berekend worden. Zelf de taart halen in Amsterdam kan ook, dit is wel op eigen risico.
  • Huren van plateaus en servies: kosten worden besproken tijdens de intake (zelf voor plateaus of servies zorgen kan ook, de taarten zullen dan geleverd worden op kartonnen plateaus in taartdozen.
  • De kosten van de bruidstaart liggen tussen de €6,- á €9,- p.p. (exclusief de extra toevoegingen).

Gepersonaliseerde taartschepper: kosten worden besproken tijdens de intake (de taartschepper is een extra toevoeging van de bruiloft, dit is niet verplicht).

 

4. Het ontwerp kiezen

Ongeveer een week na de proeverij zal er een mail in jullie inbox zitten, met daarin de informatie, de kosten van de taart en de herhaling van de datum van de bruiloft. Jullie krijgen dan een week de tijd om te kunnen bepalen of de bestelling doorgaat en/of er misschien een detail mist aan de bestelling. Na deze week vraag ik om contact op te nemen met mij (doormiddel van een bevestiging e-mail en een aanbetaling van 50% van de hoofdsom. 3 Weken voor de trouwdatum krijgen jullie een nieuwe factuur om de overige 50% van de hoofdsom te betalen. Wanneer de opdracht doorgaat en jouw taart kost meer dan €750,00, worden de kosten van de proeverij afgetrokken van de hoofdsom.

 

5. De bruiloft

Een aantal dagen voor de bruiloft zal ik nog een berichtje sturen, zodat jullie zeker zijn van de levering. De taart wordt op de trouwdag geleverd op de locatie met alle gewenste extra’s. Ik zorg er dan voor dat alles op de juiste plaats staat (voor zo ver mogelijk is, is de plaats waar de taart komt te staan, uit de zon of verwijderd van verwarmde elementen i.v.m. de kwaliteit van de taart).

6. Retour servies

Na de bruiloft dient het gehuurde servies en plateaus geretourneerd te worden (dit kan afgegeven worden in Amstelveen). Graag wil ik van te voren weten of er servies kapot is gegaan of kwijt is geraakt (hier wordt een bedrag voor in rekening gebracht).

7. Uw eerste huwelijksjaar

Jullie zijn al bijna een jaar samen en willen dit vieren met een jubileumtaart. Dat kan! Ik zal de ontwerpen van de bruidstaart aanpassen naar een kleinere versie van de taart en laat jullie deze dag herbeleven in het klein (kosten worden besproken tijdens de eventuele bestelling).

Zet de eerste stap en neem direct contact op