De 4 ‘sweet favorites’ bij Saartjes Taartjes

Saartjes Taartjes

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb gepost op de blog van Saartjes Taartjes. Nadat ik vorig jaar voor mijzelf begon hier in hartje Pijp, Amsterdam, is er veel gebeurd in een jaar tijd. Gelukkig heel veel mooie dingen ondanks een moeilijke pandemie periode. Bedankt allemaal! 

In deze blog deel ik graag de 4 ‘sweet favorites’ van dit moment bij Saartjes Taartjes. 

We beginnen met de matcha tartelette, want deze mag je niet missen deze zomer. Eerlijk is eerlijk, je moet er wel van houden, maar als je een echte matcha fan bent, is deze een echte aanrader. De matcha is gemixt met witte chocolade. Om de tartelette af te maken wordt er nog een extra laagje matcha overheen gedaan, yum! 

Door naar de volgende, de famous chocolade taart! De meeste mensen kennen hem ondertussen denk ik wel, maar hij blijft goed. De heerlijke pure chocolade brownie cake in combinatie met verse frambozen is en blijft een feestje. Om het af te toppen worden er nog pure chocolade brokken in het midden van de taart gestrooid. Do we need to say more? 

Nog een chocolade topper: de vegan choco balls. Als je trek hebt in een snack dan is dit een goede aanrader. De bal is een mix van dadels, cacao en kokosschaafsel. Eentje voor bij de koffie of zo voor onderweg!

Vegan Balls

Last but not least, de carrot cake. Een hele lekkere taart gemaakt met verse julienne wortels en cream cheese. Doet het altijd goed op een feestje of ook weer bij een lekker kopje koffie. 

Worteltaart

Welke ga jij binnenkort proberen? Of misschien heb je ze allang geproefd! Kom dan snel nog een keertje langs! 

 

Liefs Saar