Welkom bij Saartjes Taartjes

Met veel liefde en passie maken wij de lekkerste taarten en sweets voor jou! De ingrediënten die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit en dat is niet alleen te zien maar ook te proeven.

Saartjes Taartjes is in bezit van diploma’s gericht op patisserie.

Dit zeggen onze klanten

Mooie taart!

★★★★★
Dankjewel Saartjes Taartjes voor de prachtige taart! Hele goede service. Goed meegedacht met het ontwerp en hij was heerlijk! De volgende keer bestel ik zeker weer!
- Rik

Dripcake Roze/Goud

★★★★★
Bedankt voor de mooie taart Sara. Goede service en fijn dat je mee hebt gedacht met het ontwerp. De taart was erg lekker en viel goed in de smaak bij iedereen.
- Amanda

Fabulous Dripcake

★★★★★
De taarten van Sara zijn mooi van buiten en heerlijk van binnen! Met veel oog voor detail, stijl en goede smaak maakt zij echt fantastische taarten. Voor een speciale gelegenheid wilde ik een bijzondere taart en dat is meer dan gelukt! Service is ook nog eens top. Normaals bedankt!
- Muriël

Verjaardagstaart

★★★★★
Heerlijke taart! En exact zoals ik hem wou! Heel erg bedankt nogmaals!
- Ilona

Eat your heart out

★★★★★
Geweldig mooie en lekkere merengue taart, vrije opdracht geniaal vervuld, dank je wel Saar!
- Felice

bon bons

★★★★★
Wij hebben 42 doosjes Bon Bons laten maken. De reactie die wel hebben gekregen was overweldigend. Eindelijk weer een creatieveling. .
- Paul Stolwijk

Bonbons

★★★★★
Ik had Saar gevraagd voor een leuke mix aan bonbons dat Ik aan mijn klanten kon geven in deze rare tijden. En ze waren echt super enthousiast!!
- Delux Business Travel

Prachtige taarten!

★★★★★
Een woord:geweldig
- Maaike

Persoonlijke aandacht

★★★★★
Bonbons waren heerlijk! Sara heeft echt de tijd genomen om aan onze verwachtingen te voldoen en ook de levering kwam precies op tijd. Kortom een echte aanrader!
- Racheel

Heerlijke taart

★★★★★
Vandaag een taart gehad voor Moederdag. Hij was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar!
- Fam. van Motman

Moederdag

★★★★★
Heerlijke taart besteld voor moederdag. Zag er prachtig uit en de smaak was fantastisch! Dankjewel Saartjes Taartjes.
- Joep

Heerlijk

★★★★★
Hallo Saartje Kreeg gisteren van mijn zoon een doosje bonbons. Wat een verrassing. En de bonbons waren stuk voor stuk heerlijk. Ook zagen ze er prachtig uit. Een lust voor het oog. Weet zeker, dat als ik eens iemand wat wil geven bij jou iets bestel. Hartelijke groet Rineke Brand
- Rineke