Mijn droom komt uit!!!

Ja, eindelijk is het zover. Mijn droom komt uit!

Sinds ik in 2014 de keuze heb gemaakt om over te stappen van de mode-industrie naar de patisserie durfde ik bijna niet te dromen dat ik ooit op dit punt zou belanden. Natuurlijk hoopte ik wel dat het een succes zou worden en het zou mooi zijn als ik er ooit mijn werk van kon maken. Maar het belangrijkste was, dat ik plezier had in wat ik deed. En dat was de voornaamste reden om de opleiding tot patissier te volgen. Ik heb door deze opleiding en de jaren daarna in de hotels waar ik werkte ontzettend veel plezier gehad maar vooral veel ervaring opgedaan. Ik kreeg hierdoor het vertrouwen dat ik ervoor moest gaan.

Sinds ik in maart 2020 ben gestopt met werken in de hotellerie en volledig voor mijzelf ben gegaan voelde het al zo dicht bij de droom die ik aan het najagen was. Maar nu is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik ben de trotse eigenaresse van een patisserie in Amsterdam! Het voelt nog redelijk onwerkelijk op het moment dat ik dit schrijf maar de realiteit is dat ik vanaf 1 maart 2021 zal verhuizen.

Het afgelopen jaar was voor velen een zwarte bladzijde uit hun leven. En ook voor mij was het een heel onzekere tijd. Vooral in het begin. Ik had namelijk precies mijn baan opgezegd op het moment dat er een pandemie uitbrak. Really?!? Dat was niet bepaald de planning. Maar gelukkig waren jullie daar! Mijn lieve trouwe klanten die maar bleven komen en maar bleven bestellen. Het ene hoogtepunt na de ander beleefden we. En toen Sinterklaas en Kerst pas net achter de rug was knalde Valentijn daar overheen. Ik had nooit durven dromen dat Saartjes Taartjes in zo een korte tijd zo een succes zou worden. Dankzij jullie geloof ik erin dat de stap die ik nu ga zetten wederom een succes zal worden.

Ik besef me maar al te goed dat ik dit succes aan jullie te danken heb. En ik hoop dan ook dat ik jullie mag verwelkomen op mijn nieuwe adres in Amsterdam.

Vanaf 1 maart 2021 ben je van harte welkom bij Saartjes Taartjes Patisserie sinds 2014 in de Saenredamstraat 26 Amsterdam.

Een reactie op “Mijn droom komt uit!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *