Schrijf hier jouw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Dit is wat onze klanten over ons vertellen

Mooie taart!

★★★★★
Dankjewel Saartjes Taartjes voor de prachtige taart! Hele goede service. Goed meegedacht met het ontwerp en hij was heerlijk! De volgende keer bestel ik zeker weer!
- Rik

Dripcake Roze/Goud

★★★★★
Bedankt voor de mooie taart Sara. Goede service en fijn dat je mee hebt gedacht met het ontwerp. De taart was erg lekker en viel goed in de smaak bij iedereen.
- Amanda

Fabulous Dripcake

★★★★★
De taarten van Sara zijn mooi van buiten en heerlijk van binnen! Met veel oog voor detail, stijl en goede smaak maakt zij echt fantastische taarten. Voor een speciale gelegenheid wilde ik een bijzondere taart en dat is meer dan gelukt! Service is ook nog eens top. Normaals bedankt!
- Muriël

Verjaardagstaart

★★★★★
Heerlijke taart! En exact zoals ik hem wou! Heel erg bedankt nogmaals!
- Ilona

Eat your heart out

★★★★★
Geweldig mooie en lekkere merengue taart, vrije opdracht geniaal vervuld, dank je wel Saar!
- Felice

bon bons

★★★★★
Wij hebben 42 doosjes Bon Bons laten maken. De reactie die wel hebben gekregen was overweldigend. Eindelijk weer een creatieveling. .
- Paul Stolwijk

Bonbons

★★★★★
Ik had Saar gevraagd voor een leuke mix aan bonbons dat Ik aan mijn klanten kon geven in deze rare tijden. En ze waren echt super enthousiast!!
- Delux Business Travel

Prachtige taarten!

★★★★★
Een woord:geweldig
- Maaike

Persoonlijke aandacht

★★★★★
Bonbons waren heerlijk! Sara heeft echt de tijd genomen om aan onze verwachtingen te voldoen en ook de levering kwam precies op tijd. Kortom een echte aanrader!
- Racheel

Heerlijke taart

★★★★★
Vandaag een taart gehad voor Moederdag. Hij was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar!
- Fam. van Motman

Moederdag

★★★★★
Heerlijke taart besteld voor moederdag. Zag er prachtig uit en de smaak was fantastisch! Dankjewel Saartjes Taartjes.
- Joep

Heerlijk

★★★★★
Hallo Saartje Kreeg gisteren van mijn zoon een doosje bonbons. Wat een verrassing. En de bonbons waren stuk voor stuk heerlijk. Ook zagen ze er prachtig uit. Een lust voor het oog. Weet zeker, dat als ik eens iemand wat wil geven bij jou iets bestel. Hartelijke groet Rineke Brand
- Rineke

High Tea

★★★★☆
Een verrassing van onze dochter! We hebben genoten en waren een aardig tijdje zoet. De hartige hapjes waren in een woord heerlijk,met veel smaak. Het zoet was lekker, maar voor ons oudere eigenlijk te veel, dus hebben we vandaag nog wat om te genieten. Een echte aanrader de High Tea!!!
- Agnes Raaff

Roze verrassing 55

★★★★★
Sara, met haast maar blijkbaar geheel zonder problemen heb jij een mooie heerlijke 55 jaar roze taart gemaakt. Grote dank.
- Jacques Polak

Elke keer weer heerlijk

★★★★★
Na een persoonlijke taart te hebben besteld die fantastisch was van zowel de buiten- als de binnenkant, vandaag een bezoekje gebracht aan de nieuw geopende winkel! Wat een heerlijkheid! En zowel het taartje als de bonbons die we mee hebben genomen waren een genot! Ook heerlijke koffie to go, zeker een aanrader!
- Glynnis Claver

Nas

★★★★★
Top service! Binnen 24 uur nog een taart bij Saar kunnen krijgen, precies zoals ik het haar op de foto heb laten zien. Daarnaast was de taart ook heeerlijk! Geweldige service en zo vriendelijk! Zal hier gauw weer bestellen! ♥️
- Nassira

Voetbal taart

★★★★★
Echt een fantastische super heerlijke taart. Hij was prachtig en smaakte overheerlijk. Saar je bent een topper❤️
- Miyase

Patisserie waardige taart

★★★★★
Een prachtige giant cupcake taart voor mijn dochters verjaardag besteld. Taart was vakkundig en mooi gemaakt en stal echt de show. Sarah denkt mee en haast alles is mogelijk. Erg fijn!
- Kimberley

Geweldig

★★★★★
Wat een prachtige taart! En wat smaakte de dripcake lekker! Je taart was de eyecatcher van het feest! Ook complimenten voor je prachtige taartenwinkel. De liefde voor je vak voel je wanneer je binnenloopt in je winkel. Top!
- Jenny

Last minute taart

★★★★★
Super blij! Zaterdag gebeld en zondag een taart. In nood heeft ze een prachtige taart gemaakt voor mijn schoonmoeders 65ste verjaardag en het was SUPER lekker!!! Nogmaals bedankt❤️
- Shongnella