Wilt u uw feest helemaal afmaken? Kies dan voor een sweettable! De tafel is helemaal in het thema naar uw wens, niets is te gek! Deze tafel is 100% de eye catcher van uw feest!
Minimaal aantal personen voor de sweettable is 15 personen.

Om de sweettable zo perfect mogelijk te maken, dient 2 maanden van te voren de bestelling te plaatsen. Een eventuele proeverij van te voren is mogelijk tegen extra kosten. Aan de hand van de ideeën en keuzes uit smaak, zal er een ontwerp komen. Een week na de afspraak zal er via de post een uiteindelijk ontwerp en informatie over de sweettable klaarliggen. Een week lang krijgt u de tijd om te beslissen of u de sweettable zou willen bestellen. U kunt de bestelling dan ook nog aanpassen. Na deze week vraag ik om contact op te nemen met mij door middel van een bevestigingse-mail. Hierin vraag ik ook een aanbetaling van 50% van de hoofdsom.Twee weken voor de datum wordt gevraagd om de overige 50% van de hoofdsom te betalen.

Er zijn 3 verschillende opties uit sweettables:

  • Optie 1. Sweettable brons.
  • Optie 2. Sweettable zilver.
  • Optie 3. Sweettable goud.

Optie 1. Sweettable brons (vanaf 15 personen te bestellen).
2 lagen stapeltaart, 2 soorten lekkernijen, 2 kleine potten snoep naar keuze en jar met drank naar keuze.

Optie 2. Sweettable zilver (vanaf 15 personen te bestellen).
2 lagen stapeltaart, 4 soorten lekkernijen, 2 kleine potten en 1 grote pot snoep naar keuze en jar met drank naar keuze.

Optie 3. Sweettable goud (vanaf 20 personen te bestellen).
3 lagen stapeltaart, 4 soorten lekkernijen 2 kleine potten en 2 grote potten snoep naar keuze, 1 jar met drank naar keuze en glaasjes met fruitsmoothie naar keuze.

Kosten sweettables:

Optie 1. Sweettable brons: €10,- p.p.
Optie 2. Sweettable zilver: €12,50 p.p.
Optie 3. Sweettable goud: €14,50 p.p.

Sweettable laten bezorgen? Dat kan! Rijkosten: starttarief €3.- + €0,35 per km. Wij zorgen ervoor dat alles op locatie komt en dat de sweettable mooi gepresenteerd wordt door gebruik te maken van snoeppotten, schalen, plateaus en accessoires.

Sweettable liever zelf ophalen? Dat kan! We lenen de snoeppotten, schalen, plateaus en accessoires uit!

Na de sweettable dient het geleende servies en benodigde attributen geretourneerd te worden (dit kan afgegeven worden in Amstelveen). Graag wil ik van te voren weten of er servies e.d. kapot is gegaan of kwijt is geraakt (hier wordt een bedrag voor in rekening gebracht).

Keuze onderwerpen:
Stapeltaart: gedecoreerde taart met fondant/marsepein of dripcake.

Lekkernijen: cupcakes, cakepops, bonbons, makarons, koekjes, petitfours of sweet popcorn.

Snoeppot: marshmallows, zuurstokjes, snoepmix, schoolkrijtjes, cola flesjes, zuurtjes, banaantjes, hartjes, mentos, jellybeans of pepermuntjes.

Jar met drank: water met limoen en munt, water met gember en sinaasappels, home made citroen limonade, home made ice tea met groene thee, honing, munt en citroen of home made ijskoffie latte.

fruitsmoothie: gele smoothie met jus d’orange, yoghurt, mango en passievrucht of rode smoothie met jus d’orange, yoghurt, aardbeien en frambozen.

Eigen ideetjes kunnen ook, dit is alleen een indicatie.