Waarom Kiezen voor Saartjes Taartjes?

  • Ambachtelijke Kwaliteit: Al onze taarten en zoetigheden worden met de hand gemaakt, gebruikmakend van lokale ingrediënten en beproefde recepten.
  • Lokaal & Authentiek: Als trotse Amsterdamse patissier, bieden wij producten die uw menu een unieke lokale uitstraling geven.
  • Flexibele Service: Wij begrijpen de dynamiek van de horecabranche. Daarom bieden wij flexibele leveringsopties, aangepast aan uw behoeften.
  • Constante Vernieuwing: Ons assortiment blijft groeien, met seizoensgebonden specialiteiten en innovatieve creaties.
  • Persoonlijke Aanpak: We hechten waarde aan een sterke relatie met onze afnemers. Uw feedback is cruciaal voor onze gezamenlijke groei.
‘Een smaakbeleving die gasten niet snel vergeten!’
Ons assortiment bestaat uit een breed scala van producten, van klassieke appeltaarten tot exotische cheesecakes. Elk met een verhaal en een smaak die past bij de diversiteit van Amsterdam.

Speciale Aanbieding voor Nieuwe Zakelijke Relaties

Als welkomstaanbod bieden wij nieuwe zakelijke klanten een exclusieve korting op de eerste bestelling. Daarnaast nodigen we u graag uit voor een proeverij bij ons in de patisserie.
 
Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we uw menu verrijken met heerlijke, ambachtelijke producten van Saartjes Taartjes.

Neem contact op voor een proeverij of meer informatie via onderstaande gegevens:
Mail: info@saartjestaarrjes.nl
Telefoon: +3120 774 96 03
Whatsapp: +316010308

Contact